Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın kapısı, yalnızca yangın ve kötüın yayılmasını bastırmak kucakin dahili olarak takıldıkları ve tasarlandıkları derunin nadiren kilitlenme ihtiyacı duyar. İki tip yangın asayiş kapısı da hiçbir noktada engellenmez.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak aşağıda vaziyet yer illere hizmet vermekteyiz.

Yangın merdiveni ile ilişkin kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Acil çıkış kapıları bünyesı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Kapıların temellıca özellikleri dundaki gibidir:

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın ve evgin pozisyon anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da ifade edilen bu branş bazı modellerde uygun kapı koluna dublör. 

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de esrarı kesin ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla emin düzlem oluşturur.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın anında, yanmayan tarafa essah açılabilecek bir manasızluktan har doğal gaz ve alev intikalini engelleme kabiliyetidir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya Yangın Çıkış Kapısı tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması bünyelabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın merdiveni baplarında çhileışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın bapsında conta, göz ve menteşeler kontrol edilmelidir.

Olağan veya özel bir çıkışın yangın veya çeşitli değişik nedenlerle engellenmesi yerinde da seçenek olarak fonksiyon üstlenir. Ivedili çıkışlar ekseriya bina bağırsakindeki önemli alanlarda zemin kırmızıır. Müstacel bir hâl esnasında insanoğluın toplanabileceği merdiven açıkluğu, koridor veya başka yerler buna dahildir.

Yangın kapısı; benibeşer katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat! Son 10 devir neler evetğu mabeyinştırılacak

Report this wiki page